Over KAJA

KAJA is een dynamische hulpverleningsorganisatie in Zeeland, met kleinschalige aanpak en korte lijntjes.

KAJA is lid van de Coöperatie Kleinschalige Zorg (CKZ). Dit betekent dat KAJA onder een coöperatieve samenwerking valt samen met andere zorgaanbieders. Zo hebben wij ook altijd de beschikking over veel zorgaanbieders waar we een goede samenwerking mee aan kunnen gaan.

Op dit moment werken we ook samen met een aantal vaste partners. Dit maakt, samen met ons huidige team, de expertise extra groot.

KAJA heeft eind 2021 ongeveer 45 cliënten en ons team bestaat uit ongeveer 15 vaste medewerkers. Dit kunnen ambulant begeleiders zijn, stagiaires en de directie.

De directie van Kaja bestaat uit een zorgmanager, een operationeel manager en de eigenaar van KAJA. Daarnaast werken wij samen met twee gedragsdeskundigen. Doordat we werken met een brede doelgroep hebben we een brede ervaring met allerlei soorten problematiek, waaronder verslavingen, ADHD, ADD, autisme (ASS), LVG-problematiek, verschillende psychiatrische stoornissen en ook dubbele diagnostiek.

Logo KAJA

De afgelopen jaren hebben we specialistische kennis opgebouwd in het werken met onze jeugddoelgroep van 14 tot en met ongeveer 22 jaar, die regelmatig binnen KAJA verblijven en van daaruit ambulant begeleid worden.

Kortom, een groeiende organisatie met een kleinschalige aanpak met korte lijntjes!