06 18 50 71 23 info@kajahelpt.nl

Wij zijn KAJA

Wij staan naast jou

En helpen je met Begeleiding & Coaching

Wij bieden zorg en bemiddeling op maat op het gebied van begeleiding en coaching. Op onze eigen persoonlijke manier; toegankelijk voor iedereen. Wij staan naast onze klant.

Ons verhaal

Ieder huisje heeft zijn kruisje. Waar mensen zijn, wordt geleefd! En in het leven gebeuren fijne dingen, maar soms ook minder fijne dingen. Wij geloven dat voor elke ontwrichte situatie een oplossing is. Wij helpen met een open zienswijze richting jou en eventuele betrokkenen en komen samen tot een oplossing.

Wij geven je inzichten en handvatten. Wij staan niet boven, maar naast jou.

KAJA staat voor begeleiding en coaching op maat.

 

Waarom wij doen wat we doen en hoe we dat doen

Waarom KAJA er is

Iedereen die bij ons werkt gelooft in het goede van de mens; in de kracht van elke individu.

Hoe wij ons werk voor jou doen

De manier waarop wij werken, geeft mensen richting en stabiliteit. Door onze unieke aanpak activeren wij onze klanten uitdagingen aan te gaan. Wij halen bij jou het zelfoplossend vermogen naar boven.

Dit is wat we doen

Wij bieden zorg op maat op het gebied van begeleiding en coaching. Op onze eigen persoonlijke manier; toegankelijk voor iedereen. Wij staan daarbij naast onze klant, niet erboven.

KAJA is ook ontspanning, avontuur en gezelligheid 

KAJA vindt het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen, naast de dagelijkse ondersteuning die wij jou bieden. Ontspanning, avontuur, gezelligheid en teambuilding staan bij ons extra centraal tijdens onze weekendjes weg. Over het algemeen gaan wij twee keer per jaar van donderdag t/m zondag met een groep weg. Dit kan bijvoorbeeld de Ardennen of Duinrell zijn.

Doel

Deze weekenden zijn er op ingericht om elkaar op verschillende manieren beter te leren kennen aan de hand van meerdere activiteiten.  

Nieuws van KAJA

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Ik wil graag kennis komen maken!

Dat is leuk. En onthoud, het is echt vrijblijvend en gratis. Tijdens ons kennismakingsgesprek gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en of er een klik is. Wij proberen binnen 24 uur te reageren.

5 + 7 =

NB. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.