06 57 91 22 80 | 06 18 50 71 23 info@kajahelpt.nl

KAJA MEDIATION

Samen voor de win-win situatie!

Een conflict? Samen op zoek naar een passende oplossing.

Waarom Mediation?

KAJA Mediation is de manier om conflicten tussen diverse partijen of personen op te lossen. We gaan op zoek naar de belangen van beide partijen om een oplossing te zoeken. Zo komen er geen verliezers en/of winnaars. Er wordt een win-win situatie gecreëerd.

 

Hoe?

Graag leggen we onze manier van aanpak aan je uit. En ook wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Mediation is de manier om conflicten op te lossen

Mediation is de manier om conflicten op te lossen, zonder dat een derde beslist wat deze oplossing is.

Onder leiding van onze mediator gaan partijen in gesprek over het conflict. De partijen gaan samen op zoek naar een passende oplossing hiervoor.

De mediator bemoeit zich niet tot nauwelijks met de inhoud van het conflict of met de oplossing die wordt gekozen. De mediator heeft namelijk geen baat bij de uitkomst. Wel zorgt de mediator ervoor dat partijen weer met elkaar in gesprek komen en dat het proces goed loopt.

Mediation is een snellere, effectievere en goedkopere manier dan een juridische procedure. Advocaten gaan vanuit standpunten met elkaar onderhandelen en komen zij niet tot een oplossing, dan beslist een rechter de uitkomst. Dit in tegenstelling tot hetgeen bij Mediation gebeurt.

Bij Mediation gaan we op zoek naar belangen van beide partijen om tot een oplossing te zoeken. Zo komen er geen verliezers en/of winnaars.  Er wordt een win-win situatie gecreëerd waarbij beide partijen na afloop tevreden de deur uit lopen.

 

Onze mediators gebruiken beproefde methoden om tot de oplossing te komen

 

Wij hebben een achterwacht, 7 dagen per week, 24 uur per dag

 

De kosten voor Mediation worden veelal vergoed

 

Maatwerk, gelijkwaardigheid en deskundigheid

 

Wij zijn kleinschalig en hebben de volle aandacht voor jou

 

Wij van KAJA staan naast jou. Altijd!

 

Onze diensten worden door gemeenten veelal vergoed

 

Dit vinden onze klanten

“Door de mediation is er snel een ouderschapsplan opgesteld. Hierdoor is het contact tussen mijn ex en mij, omtrent ons zoontje, veel beter geworden.”

“Door mediation zijn mijn partner en ik veel minder in discussie, wat zorgt voor rust en overzicht.”

“Door de mediation hebben mijn partner en ik ons beter leren uiten en zijn er dingen goed uitgesproken. Hierdoor is het weer gezellig in huis!”

Ik wil graag kennis komen maken!

Dat is leuk. En onthoud, het is echt vrijblijvend en gratis. Tijdens ons kennismakingsgesprek gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en of er een klik is. Wij proberen binnen 24 uur te reageren.

NB. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.