0118-233010 info@kajahelpt.nl

KAJA COACHING

Een blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag

Gewoon gelukkig zijn!

Waarom Coaching?

Wil jij zelfbewuster worden en het beste uit jezelf naar boven halen? Dan is Coaching de juiste manier. Samen met ons werk je aan je aan persoonlijk doel.

Want wij geloven in de veranderingsbereidheid van de mens!

 

Hoe?

Door middel van onze coaching proberen wij een blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag te creëren. Samen maken we inzichtelijk wat belangrijk voor jou is. We ordenen je gedachten en gevoelens.

Aan de hand van deze inzichten bepalen we samen wat jij kan doen om tot de gewenste (gedrags-)verandering te komen. Hierdoor ervaar je meer balans en plezier in je leven.

Waarom COACHING?

Wij geloven in de kracht van de mens

Onze coaches hebben de vaardigheden om inzicht te creëren in eigen handelen. Dit doen wij door een op maat gemaakt traject aan te bieden. Aan de hand van meerdere gesprekken wordt er gekeken welke thema’s bij jou/jullie een rol spelen. Er wordt gekeken wat deze thema’s voor jou/jullie betekenen en hoe deze tot stand zijn gekomen.

Vervolgens bepalen we samen welke thema’s we verder gaan behandelen tijdens het coachingstraject. Gedurende dit proces is er ruimte om uit jouw/jullie comfortzone te komen. Dit door middel van persoonlijke aandacht en begrip.

Wij hebben veel ervaring op het gebied van Coaching

 

Onze coaches gebruiken beproefde methoden om tot de kern te komen

 

Wij hebben een achterwacht, 7 dagen per week, 24 uur per dag

 

De kosten voor Coaching worden veelal vergoed

 

Kinder-coaching

Maak je je zorgen om je kind? Of jouw kind volkomen zichzelf kan zijn? Is jouw kind snel geprikkeld, verdrietig of angstig, heeft jouw kind weinig zelfvertrouwen of moeite met verandering in de gezinssituatie (door bijvoorbeeld een echtscheiding) of weet je eigenlijk helemaal niet wat er met jouw kind aan de hand is.
Lees verder

Je staat er niet alleen voor, uit onderzoek van het Nederlands Jeugdinstituut blijkt dat ruim een kwart van de ouders zich zorgen maakt over de opvoeding, het gedrag en/of de ontwikkeling van hun kinderen. KAJA helpt jou graag bij het achterhalen van dit soort vraagstukken.

In ons traject realiseren we successen in plaats van de focus te leggen op het probleem. Jouw kind staat hierbij centraal en heeft de leiding in dit traject. Door jouw kind in zijn kracht te zetten, zien we een positiever zelfbeeld ontstaan. Deze aanpak zorgt ervoor dat we het probleem achterhalen, zonder de nadruk hierop te leggen, waardoor we kunnen werken aan een oplossing.

Kinder- en gezinscoaching hebben veel raakvlakken, waardoor we tijdens een intake zullen bepalen welke vorm bij jullie past.

Jouw kind weer zien stralen, wie wil dat nou niet! Ieder individu wil graag leven vanuit zijn of haar eigen kracht. Soms lukt dit even niet en dan is het fijn als er hulp is.

Gezins-coaching

We kennen het allemaal, de dagelijkse sleur. De kinderen naar school, sport en speelafspraakjes. Papa, mama en/of verzorger werken, het huishouden doen en nog veel meer! Hoe gaan jullie hier mee om en zorgen jullie ook nog dat er genoeg tijd voor elkaar is?
Lees verder
Uit onderzoek blijkt dat een goede balans creëren binnen een gezin iets is waar veel mensen moeite mee hebben.

KAJA kijkt met een open blik samen met jullie hoe de gezinssamenstelling (bijvoorbeeld traditioneel gezin, alleenstaand ouderschap en co-ouderschap) eruit ziet en functioneert. Tevens geven we jullie handvatten om jullie gezin vooruit te helpen, zodat ieder individu in zijn kracht wordt gezet.

Jongeren-coaching

Je bent jong en je wilt zoveel mogelijk onbezorgd genieten. Lukt dat even niet? Dat is jammer, want het leven is te mooi om te piekeren of om je ongelukkig te voelen.
Lees verder
Bij KAJA helpen we jou om sterker in je schoenen te komen staan. Je leert bijvoorbeeld om te gaan met onzekerheden, ingrijpende gebeurtenissen of juist om dat te bereiken waar jij naar op zoek bent.

Door moeilijke situaties bespreekbaar te maken en je kwaliteiten te herkennen, krijg je inzicht hoe je in de toekomst kan omgaan met bepaalde situaties. Hierdoor kom jij weer in jouw kracht!

Job-coaching

Wat zijn jouw sterke punten en jouw valkuilen? Hoe kan jij jouw sterke punten inzetten in je werk en hoe kan je jouw leerdoelen herkennen en ontwikkelen? Wat heb je hiervoor nodig?
Lees verder
Dit zijn vragen die onze jobcoach samen met jou gaat onderzoeken. Zo wordt er samen gekeken naar waar jouw interesses liggen, zodat je een passende baan kan vinden op de arbeidsmarkt. Want;

Iedereen heeft talenten, het is de kunst die talenten goed in te kunnen zetten!

Dit vinden onze klanten

“KAJA heeft mij geleerd mijn krachten te herkennen.”

“Mijn innerlijke criticus heb ik onder controle, waardoor ik meer rust ervaar.”

“Ik ben zo blij, er is nu veel meer balans binnen ons gezin.”

Ik wil graag kennis komen maken!

Dat is leuk. En onthoud, het is echt vrijblijvend en gratis. Tijdens ons kennismakingsgesprek gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en of er een klik is. Wij proberen binnen 24 uur te reageren.

NB. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. We gebruiken jouw data alleen voor deze aanvraag. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement.